Altijd gratis verzending naar Nederland & België!

Contact


Contact information

Paintbynumber.nl is onderdeel van Brixters B.V.

Brixters B.V. is gevestigd op Herenweg 15, 3602AM Maarssen, Nederland

Wij zijn te bereiken via: info@paintbynumber.nl

KVK nr: 24397024

BTW-identificatienummer: NL8159.96.767.B01

Verzending

Alle bestelling die op werkdagen voor 20:00 geplaatst worden zullen dezelfde dag verzonden worden. Let op wanneer gekozen wordt voor verzending via DPD zullen bestellingen geplaatst na 16:00 de volgende werkdag pas opgehaald worden door de vervoerder.

Pakketjes naar Nederland, België en Duitsland worden vaak al de volgende dag geleverd.

Andere Europese landen hebben over het algemeen een levertijd van 2 tot 3 werkdagen.

Zoals volgens Nederlandse wetgeving bepaald mag een product binnen 14 dagen teruggestuurd worden zonder opgaaf van reden. Wil je een product retour sturen laat het dan weten via ons contactformulier en stuur het product binnen 14 dagen naar ons retour.

Producten retourneren

Paint by Number NL Retouren
Herenweg 15
3602AM Maarssen
The Netherlands

Zorg ervoor dat je de pakbon of een briefje met naam en bestelnummer meestuurt met het retour zodat wij weten aan wie we het retourbedrag terug moeten storten.

Let er op dat jouw pakket aan de onderstaande retourvoorwaarden voldoet, anders zullen wij deze niet in behandeling nemen.

Retour voorwaarden

We accepteren alleen retour bestellingen wanneer aan onderstaande voorwaarden is voldaan:

  • Je mag het product openen, maar de seal van de verschillende onderdelen in de verpakking mag niet verbroken worden. Wanneer het plastic geopend is zullen we de retour niet verwerken.
  • Zorg ervoor dat je het product in de originele verpakking terugstuurt. Zonder originele verpakking zullen we de retour niet verwerken.

Wanneer de verpakking beschadigd is gedurende de retour, of het product incompleet geretourneerd wordt kunnen wij een extra vergoeding inhouden op het retourbedrag.

Na ontvangst van een retour zullen wij deze binnen 5 dagen verwerken mits voldaan aan de voorwaarden.